Friday, June 18, 2010

A horse is like a best friend. They`re always there to nuzzle you and make your life a better place.

Tsauu .

Perun.
Trenni alustasin sellega, et käisin 15 minutit elavat sammu . Kui see tehtud hakkasin traavitama jooksis hästi, kuid eest on kange ja ei ole enam selline nagu oli . Üritasin läbi üleminekut teda eest normaalsemaks saada, aga ei olnud see, mis oli mõni hetk tagasi . Võibolla kõrvalt on mulje, et jookseb ilusti ja kõik on tip-top , aga tegelikult on eest väga kõva.. ma mõtlesin, et ma ei tea miks, aga arvan, et tean sellele vastus . Okei, üleminekud mingil määral aitasid, ta hakkas paremini reageerima, kuid mitte nii nagu ma tean, et ta suudab, sest me oleme korra selles seisus olnud . Tegin keskliine ja keskliinil peatusi, peatused tulevad meil normaljokilt välja . Galopp on ka käest ära läinud . Kiirustab ,kui üritan kokku võtta, hakkab vastu ja hakkab VÄGA kramplikult jooksma ja tagasi traavi ei tule ka üldse enam niii, mingi käigu vahe on ka galopis , maitea , vahepeal on tunne nagu ta oleks traavel vms, mitte et traavlitel oleks midagi viga, aga see samm ,mis ta tagumiste jalgadega teeb, see on imelik . ÜHesõnaga, trenn oli KEHV ja muuta midagi õieti ei suutnudki, sest ta läks väga kiirelt märjaks ja oli omadega päris läbi .

Talizman
Temaga ka, alguses 15 minutit elavat sammu . Traavis alguses ei olnud hea, mõttet olid mujal ja minust oli savi, vastastalli varss ka hirnus ja sinna tema mõtted läksidki . Siis hakkasin temaga ka üleminekuid tegema. Toimis palju paremini kui Perun . Kesmist tehes tegi ka mõnusad lendlevad sammud . Kesliinil aga tuigerdas ;/ ja peatused ei olnud nii head . Galopp on meie tugevam külg . Tee igatpidi kuidas tahad, ikka toimib ja jookseb hästi, tegin natuke jalavahetusi ja siis tegin suhteliselt palju kontragaloppi . Alguses enamus kurvid vahetas iseenesest jala ära, aga see selle mõte oligi ,et ta ei vahetaks , päris pikalt jamasime , kuid lõpuks sai asja ja tervelt 2 ringi panime kontras .Siis lõpetasin ja ta oli ikka VÄGA märg . Jalutasin maha , talli ja pesin puhtaks ning boksi .

Siiiis võtsin Peruni välja , tallivahele . Õlitasin kabjad ära ja lõikasin lakka natuke. Minuarust täitsa nunnu jäi . Siis tõi vahepeal Siku Donna lõikasin temal ka natule lakka ja siku lõikas saba ja tukka . Siis tõin Talizmani . Temal ka kabjaõliga kabjad üle ja soengut lõikasin ka . natuke. See oli tegelikult pigem silumine, sest tal oli nii ebaühtalen see .
Ega muud vist öelda polegi , tahaks homme mõlemad trennid hästi teha ,kuid miskipärast see ei õnnestu. Kui nad kaks kokku panna siis tuleks superlux hobune, aga ma olen õnnelik nende üle, lihtsalt rohkem tööd ja rohkem visadust( käib rohkem minukohta)

No comments: