Thursday, October 21, 2010

Nii üht kui teist..

Ma nüüd ei tea kuidas ja kust üldse alustada, uudiseid on palju ja muutused on suuured. Kahju on sellest muutusest, aga nii see värk meil käib.

Nimelt, jõudsime talli ja siis tahtis Raul minu ja Railiga rääkida. Läksime kontorisse.Küsis, et kumba ennem kuulda tahame, kas head või halba uudist. Okei, tahtsime halba ja siis ta ütles, et täna läks 6 hobust minema, nendeks olid : Perun,Nobel,Jaro,Gringo,Tanger ja Imar. Okei, alguses jäi küll karp lahti, et kuidas nii kiirelt jnejne, aga mingit muud reaktsiooni ei tulnudki. Hea uudis oli see, et võistlema läheme ikka. Me mõelemad Dubaiga.

Sõitmas käisime siis nii,et minga läksin Füüreriga ja Raili Dubaiga. Füürer oli midagi teissugust, tooresliha ühesõnaga. Siis kui raili oli hüppamise ära lõpetanud,vahetasime hobused, käisin sammu, tegin natuke galoppi ja siis hüppasin kaa. Päris rahule võis tegelikult jääda, eks siis näha ole,kuidas võistlustel on. Homme sõidan Dubaiga ja laupäeval Raili. VOT .
Ja uue nädala alguses minnakse Poola, siis tulevad uuued .

Aa ja nüüd tuleb blogi kujundust muuta..

2 comments:

Ege said...

Wow, see oli küll päris karm uudis tegelt.. Kahju tegelt, et sõpradest ilma jäite, aga see on paratamatu, kui sõidate müügihobustega..

Evely said...

jeap, aga olen ennast ettevalmistanud sellega ja mingit nutumaiku ei tundnud .