Monday, June 6, 2011

1

Tsauki

Täna jõudsin talli. Vahetasin riided ja siis Chemekaga sõitma. Käisime krossil. Esimese tegime väikse traavi ringi, tassis tsipa. Siis suunamuutus ja teistpidi ring, ainult et suuur ring. Õnneks enam ei tassinud. Siis galoppi tegime samamoodi, väikse ringi ja suure ringi. Viimasel ringil pidin suruma teda väga palju, ta lihtsalt ei jaksanud enam.

Teisena Donnaga ja tavalisele muruplatsile. Enam-vähem oli. Galoppi jooksis väga hästi. Vasakut pidi traav oli kehv.

Siiis vahepeal riisusin murukest kokku. Vedasime ära Rauliga. Sõitsin ka Atv-ga nii et käru oli taga, ülilahe :D Siis see sai valmis, tõime kõik hobused igaltpootl sisse ja ma läksin oma 3 projektiga mässama.

Projekt nr 1. Ta on Zidan, 3aastane ruunapoiss. Otsisin valjad ja läksin maneezi. Kordele, esimest korda, alguses ei saanud aru, mis teha vaja on, kuid pärast oli (y). Läks niii märjaks, kuna maneezis on tapvalt palav. Seega läksin pesuboksi. Seal ta suutis enam-vähem esimese korra kohta olla, sain üleni pestud.

Projekt nr 2. Ta nime ma ei tea, aga mära on ja raudjas. Ta on 2,5 aastane . Käekõrval maneezis oli päris hull alguses, kuid lõpus käis hästi. Pesuboksis käisin ka ja ta oli seal natuke rahutum kui eelmine.

Projekt nr 3. Ta nime ka ei tea, sammuti mära kuid tumekõrb vast. Ta peaks olema sama vana. Käekõrval oli päris okei. Pesuboksis oli ka rahulikum kui eelmine, vist isegi kõige rahulikum nendest kolmest.

Peale teda läksingi koju ära.

1 comment:

katu said...

Vastral Lights peaks see raudjas olema ta on zidani pool õde aga seda kolmantat ma ei tea.