Sunday, September 26, 2010

uus.

(Perun poiss)


( Signe ja Donna )


(Talizman veel viimane pilt temast, eile tehtud)



( Peruni seljas)

Paratamatul olen ma laisk ja ajast jääb ka puudu. Luban kirjutada, aga ei jõua selleni. Tegelikult kirjutangi ainult enda jaoks, endal pärast hea lugeda mis-millal toimus. Aga jama ongi sellest, et ma ei mäleta eriti nendest trennidest midagi... :$


Eile läksin talli ja sain teada, et Talizman ja Holly lähevad õhtul soome. Aitasin talli vahel veits ja siis läksin veel viimast korda temaga sõitma. Midagi hullu teha ei tahtnud, pigem liigutada teda, AGA ta oli nii tross. Kui jäi midagi vahtima, siis oli savi sellest,mida mina seal seljas teen . Üritasin skeemi sõita, aga see läks ikka täiesti metsa, sest tal on ukse juures kiiks, passib ja kardab ja siis läks seee pekki. Ei keskendunud üldse minule :s . Lootsin viimase trenni teha ikka rahulikult ja normaalselt, nii palju siis sellest. Õnneks oli lõpp hea. Painutas mõlemale poole ja oli mõnus . Käisin jalutamas temaga ja siis läksime talli ja oligi kõik.


Peruniga proovisin midagi uut, mida netist lugesin ja videosi vaatasin. Toimis hästi, sest mul endal oli koguaeg säär seepärast vastas/peal . Ülihea trenn oli . Jaa ohh imet, vasakut pidi galopis oli NIIIIIIIIIIIIIIII HEAAAAAA, tavaliselt pole, on krampis ja selline vastik. Paremat pidi oli natuke kehvem,kui tavaliselt . Tegin temaga ka skeemi ja see tuli nii hästi välja, et mul oli päris hea meel selle trenni üle. :)

Nobel on omaette tegelane. Vasakut pidi ei taha eriti rajal joosta ja painutada ka mitte . Üritan seda parandada, aga vahepeal liialt tugeva käega( ta vajab pigem pehmet kätt), aga see ongi asi mida endale korrutada ! Muidu oli päris hea. Galopis on ka normaalne . Tegin temaga ka skeemi ja võis rahule jääda. :) peale skeemi nikerdasin veel miskit, galoppi ja voldil painutus. Aga paraku arvas nüüd tema, et iga säärega märguanne on galopitõst ja seepärast läks kauem,kui plaanisin.
vot nii !
Ja nüüd peab muidugi natuke blogi kujundust muutma .

No comments: