Thursday, December 30, 2010

hei.

Meil oli eile tallis väike istumine. mõte ei jookse..kuidas kirjutada . Okei, igaljuhul. Plaan oli selline, et õhtul kui on muud rahvast ka, siis hüppame. Aa, käisin juuksuris, sain oma soengu lühemaks. Siis jõudsin pärast lõunat talli ja läks Vesaga sõitma. Ta polnud väga hea, ei keskendunud eriti ja passis ringi. Väga pikalt ei teinud talle. Siis tulin Floretaga. Ta oli palju parem, igapäevaga paremaks läinud, mis on positiivne, sest tagasi põrkeid ei ole veel olnud, kuid küll nad tulevad . Talle tegin ka lühemalt.

Õhtul panime takistused üles. 2 okserit tuli, 3 lattaeda ja nitsa. Sõitma. Soojendus oli närviline, sest rahvas liikus kohvikus ja igalpool ringi. Esimesed hüpped olid peale tõmbamisega, kuid enam-vähem. Alles pärast kolmandad korda üle okseri sain enam-vähem ta, ei tõmmanud niii hullult . Kõrgused olid siis umbes 105-110 . Siis süsteem. Algul oli madalam, pärast äkki 115 ? kõhklevalt läks ja jäi seisma ja ma muidugi läksin ikka otse, sinna kuhu vaatasin, sinna ka läksin. Vastu pukk, seljapeal kaks haav ja sinikad, veidike on paistes ka. Polegi veel siin niimoodi kukkunud,kuid ükskord on ikka esimene kord ;) Surusin hambad kokku, et mitte välja teha valust ja uuesti selga. Siis pandi natuke madalamaks ja läksin uuesti. Lattaiast sain üle ja siis oli tunne et jääb, karjusin ka veel " jääb seisma kohe " aga siis panin stekiga talle ning läks üle. Seisma jäämise põhjus oli sellepärast, et esiteks lattaia peal läks liiga põhja.. ja vb ka sellepärast, et meie trenni vaatasid pealt lapsed ,kes muidugi pärast lattaia ületamis tegid rõõmu kisa, kuid neile ei saa pahaks panna, isegi väike olnud ja hasarti läinud hüppamise vaatamisest. ;) ja siis tulime teist rida lattaed 5 fuleed ja lattaed. kõrgus umbes 115 . Hobune oli tubli, kuid vahe jäi kitdaks, 5 fulee tuli koguaeg väga põhja.. Olenemata kukkumisest jäin rahule .

Õhtul istusime kohvikus veel rääkisime ja naersime. Väga funn õhtu oli igatepidi ;) (y)

Täna. Kordetasin Vesat ja Floretat lume sees. Nad läksid päris märjaks, kuid ma arvan, et vaheldus teeb ainult head neile. :) Ja Linalettoga sõitsin õues lume sees. Ta oli tubli .

No comments: