Tuesday, December 28, 2010

Positiiiiiivne:)

Postiviine laeng valdab mind hetkel igas mõttes :)

Eile käisime metsas. Super ilus, kõik oli niii valge, puutumata. Ja muidugi hobustele oli see paras pingutus, kuid tublid olid kõik. Aa, käisin Linalettoga.
Siis maneezis sõitsin Vesaga. Ta oli väga tubli. :) kohe väga väga.
Ja Floreta. Uskumatul hästi töötas ja õppis, nii kerge oli teha miskit. Tegi valesti, tegin nii nagu peaks ja järgmine kord oli (y)

Täna siis kõigepealt Linalettoga, aga kuna meil maneezi katustel lund lükati ja see tegi häält ,siis ta oli närvise ja keskendus minimaalselt.
Vesa oli järgmine, hüppasime. Alguses oli ka katastroof see soojendamine, sest ikka olid nad katusel. Kuid harjus enam-vähem ära. Hüpped olid head. Alguses esimesed hüpped ikka kõhkleb. Okser, esimest korda läksin galoppis kohe. Muidugi uus takistus uues kohas vahtis, kuid läks üle ja tegi sellise hüppe, et viskas mind päris korralikult sadulast välja ja siis järgnes sinna hea väljend minu suust, sorry. Ja siis diagonaali peal lattaed,millel oli vikerkaar all. Alguses mõtlesin, et lähen galopis, aga tõmbas kõrvale, siis läksin traavis ja oli (y) paar korda veel ja lõpetasime.
Ja siis Floreta. Soojendus oli (y). Hüppasime. Alguses 2 kord jäi seisma, kuigi ma ütlesin raulile, et ta paneks väikse risti, noo , siis ta pani hästi imetillukeseks selle risiti ja siis läks üle, pärast tõstis natukene. Hästi tubli mära oli tema ka,:)

1 comment:

Signe said...

see sorry tuli pärast ühte teist sõna: D