Saturday, May 7, 2011

4 hobust.

Tsau.

Niisiis, täna oli mul pikk päev paljude hobustega. Nimelt hüppasin 3 Pireti hobusega. Esimeseks läksin Harleyiga. Mulje temast: Ta on toores ning tal on ülbust natuke. Üleminekud olid kehvad ning tassis ja umbes 20m ringi tehes jookseb õlaga välja ja vajub ukse poole. Ratset võttes jookseb tühjalt. Hüppamine oli päris okei, ainult pealetulekud olid rasked, sest ta vajub välja pöördes.

Teiseks läksin Dragoniaga. Ta oli närviline. Traavis oli käik kinni ning trambeldas, galopp oli enam-vähem. Hüppasin ja mitte üldse ei sujunud. Tõmbas nii hullult peale ja üldse ei toetunud ratsmele, ühesõnaga väga keeruline. MArit läks selga ja hüppas ning ka ei olnud rahul ja ei sujunud üldse :S

Kolmandaks Higiena. Ta oli nendest kõige parem ehk. Kuigi ka käik oli kinni ja üleminekuid oleks vaja palju teha, kuid see on ainult minu arvamus. Hüppamine oli normaalne ja ta oli tubli. Okserit ei osanud ainult hüppata, tegi õhku hüppeid ja maandus kohe peale okserit, seega raul võttis lati tagant ära, polnud mõtet teda niimoodi kiusata. Vot.

Neljandaks läksin enda omaga. Donnaga ja niii mõnus oli :) hüppasin ka temaga. Väga hea oli, kõik sammud klappisid ning tal polnud mõttes ka, et istuks maha ja kontrolli all oli ka. Lõpuks tõstis raul lattaia 120 peale ja okseri üle 115 . Jaa no siis hüppasingi lattaed ja siis okser. Mõlemad hüpped oli VÄGA head. Uskumatult tubli oli. Donnaga oli nii kerge hüpata, nii hea on sammu paika panna ja viimasel ajal näen ma väga hästi temaga sammu :) hüva!

Chemeka lasin õue ja ta oli jälle niii rõõõmus, nii hea on talle rõõmu teha :) ta on väike tupsu-nunnu mul. :) Minu silmis on ta hea arengu teinud. :)

No comments: