Wednesday, February 11, 2015

Aurelia

Tsikk oli eile väga mõistlik. Aga kuna meil oli mitu-mitu puhkepäeva, siis lasin tal joosta lahtiselt alguse, et kõik oma tuuritamised ära teeks. Siis kõõlusin alguses jälle ja pärast kõõlumist istusin selga ja ta oli väga tubli !! Esimesel korral, kui selga istusime siis me seisime natukene ja tegim ühe ringi pmst sammu käekõrval, aga eile tegime juba väga väga palju ringe ning me üritasime ka peatusi teha. Eks ta rohkem jäi seisma Siku peale, aga ma ikkagi üritasin ka natukene survet suhu anda ja sääri üritasin ka natukene kasutada, aga mitte üldse hullult, vaid kergelt vastas. Niiet ta oli väga tubli-nuzzuu.
 pildi autor: Egle
pildi autor: Hanna

Täna on olnud niii imelik päeva. Kogemata võtsin hommikul kaasa lihtsalt 20€ ja siis teatab mulle Siku, et ta ei saa Monica trenni minna, davai olin nõus :P Igaljuhul talli jõudes tegin kõige pealt Aurelia, sest  Siku polnud kindel, mis kell ta linna mine peab.Alguses väike jooksutus ette ja siis kõõlusin korraks ja pärast istusin kohe selga. Ta oli taas tubli, tegime jälle peatusi sutus ja proovisin ise rohkem säärega märku anda, et peaks liikuma hakkama, selle peale tõmbas veits krampi ennast seljast, aga mingit reaktsiooni, et kuskile hüpta võinii ei teinudki. Siis poorvisin täna rohkem jalgu liigutada mööda külge ja ennast ka seal seljas, kord ühe käega ja siis jälle teise käega, oli tubli. Sutsu vaatas suurema silmaga, mis värk tal seal toimub. :D 

Siis sõitsin Zimbaga, Alustasin rohkete üleminekutega, sest nii kui seisma tahan võtta ajab pea hästi püsti üle :(  tein hästi palju, kuni lõpuks oli hea. Hakkasin traavi tegema ja oli hästi ebastabiilne eest Üritasin uuesti läbi peatuste veits paremaks saada, kui tundus et no nüüd vist on, läksin traavile, aga ikka oli sutsu ebastabiilne.  Okei, noorhobune ka, tal oli vaja passida kõike, aga kuna ma tahtsin saada teda ikkagi stabiilsemaks, siis tegin suhteliselt elavat traavi. Eesti hoidsin ratse ja tagant hästi palju peale ja voilaaa, nagu teine hobune.  Ma tundins kui hea traav oli nii , tundus, et talle ka meeldis . Ja keeramine ja pööramine tuleb ka täitsa hobuse moodi juba välja :P Galopis oli ka nunnukas mõnus :) 

Ja märaga oli ka hea trenn. Endale tundus et hullult tõmblen ja rapsin seljas, aga kui videot vaatasin siis ei olnudki nii hull kui algselt tundus.  Mõned vead on jälle külge tulnud, millest suve lõpuks lahti sain, näiteks kallutamine ülakehaga jne.  Loodan, et saan hakata rohkem Monica trennis käima :) Ja mõni päev  panen video ka trennist ! :)

No comments: