Thursday, August 5, 2010

Olen vist kirjutamise lainel .

Eilne päev möödus sellega, et sõitsin ainult Peruniga, kuna Talizmaniga läks Signe. Perun oli jälle super tubli ja galopp oli ka mitu mitu korda etem kui varem .

Täna on/oli hüppepäev . Panime üles midagi taolist . Punased on maneezi uksed ja siis sinised on takistused . Soojenduseks tulime üksikut lattaed, mis on süsteemide vahel . Harjumatu oli Peruniga taas hüpata. Peale maandumist kiskus kääst ära taas ja üleüldse oli pulli täis . Teiseks tulime süsteemi paremast jalast, 2 fuleed pidi vahel olema . Esimesel korral tegin 3 fuleed :O . Teised korrad tuli super hästi, ainult peale okseritl maandumist võttis jäle oma turbo sisse ja ma niii kardan temaga küllili käia . Siis hüppasime vasakust jalast süsteemi, 1 fulee . Väga hästi tuli ka seda . Ja siis tulime veel vasakust jalast okser ja sinna järgi nitsa . Ka tubli ja rahule võis jääda . Ta oli tubli . Muidugi välja arvatud see, et ma ei saa peale hüpet enam kontrolli alla teda. :/ aga tuleb harjutada jnejne

Talizmaniga hüppasin ka . Kõik samamoodi. Soojendushüppel tuli üks tõrge, ise olin süüdi . Kuid tunnen, et säärele hakkab vastu . Siis süsteemid olid mõlemad head . max kõrgus oli 80-90 cm . Midagi kõrget me enam temaga ei hüppa. Ja siis tulime paremast jalast okseri ja nitsa, no need olid kõrged mingi 110-115 äkki ? ja siis peale neid aitas. Rahule võis tegelikult jääda .

No comments: