Tuesday, August 24, 2010

hüppamine.

Kõigepealt käisime Mariti ja Marisega rõngaid värvimas, siis panime takistused püsti . Keskele panime rea: maalatt, siis 2,90 rist, 3 m rist , 7 m lattaed ja siis 10.20 okser. Ühelepoole rida panime okseri ja teisele poole lattaia . Läksin Talizmaniga . Soojendus oli normaalen. Hakkasime hüppama. Natuke tuim oli, KUID kõik hüpped olid nii nagu mina soovisin, kas kaugelt või siis põhjast või siis normaalselt . Hullult meeldis see, et sain ise reguleerida seda . Siis tulime okserit. Ja samamoodi , nägin et samm jääb kaukeks sõitsin juurde ja kogu meie hüppamine klappis perfektselt :) Rida tulime ka . superlux(Y) . Lõpuks oli lattaed 110-115?! ja okser 140-150 ?! Täpselt ei tea, sest ei mõõtnud vms.

Järgmisena tulin Tangeriga . Aga siis oli mingi elektrik, kes juhtmetega möllas ja puuris ja käis redelil üles-alla . Tanger muidugi hullult kartis ja suht pingeliselt läks soojendus.Soojendus hüpped olid aga normaalsed. Suutsin sammu koguaeg õigesse kohta sobitada ja siis ta hüppas hästi :) Okseril samamoodi,kuid kartis seda elektrikut ja hüppas koguaeg vasakule okseril . Rida enam nii hea ei ole. Ta e i suuda ennast kuidagi vahedesse mahutada ja kipub kiirustama.. Alguses oli hullem, õnneks lõpetasime normaalselt :)

Siis läksin veel Delvaga ka . Harjumatu, kuid päris mõnus on :) Ainult peatused ja üleminekut tahab pea üles tõmmata . Siis sellega algul vaeva ei näinud üritasin lihtsalt normaalselt jooksma saada . Kui olin selle saavutanud siis tegin galoppi. Ja galopist võtsin sammu ja ei visanudki pead üles. ;) ja galopp oli ka normaalne . Ei kiirustanud. Siis läksime hüppama . Noojaa ,normaalne.. Kiirustab ning siis tuli tal hüppetuhin sisse ja kui tõstsin galopile siis pani hullu turboga . Muidu on päris vinge püss, halb on see, et peale takistust on raske teda tagasi saada.. Kuid hüppas täna oma esimest okserit mis oli 85cm ja ka lattaeda, mis oli 90 cm ( ta pole varem niii kõrget hüpanud ) Hästi tubli oli ja rahule võis jääda.

Siis läksin Peruniga vibra peale . Tal hakkab tagumise vasakujalale kiilumädanik tekkima, seega tõrvatasin seda kah. Ja siis tulingi koju .

No comments: