Wednesday, November 20, 2013

Täpselt 10 päeva tagasi kirjutasin viimati. Ega ma väga ratsutanud polegi selle aja sees. Käin tööl ja talli saan siis kui vabad päevad. Esmaspäeval ja teisipäeval käisin.

Esmaspäeval sõitsin siis jälle üle pika aja, umbes nädal?! Nii mõnus oli ratsutada. Videvik oli ka täitsa okei. Soojendus traavi tegime suhteliselt elaval ja palju suunamuutusi. Trenni teises pooles üritasin teha paindevahetusi nii, et ta ei viskaks oma pead lakke seda tehes, vaid jääks rahulikuks ja võtaks asja lõdvalt. Galopis üritasin ka, et ta jääks rahulikuks ja kõik üleminekud oleksid vastavalt sellele kuidas mina talle seljas näitan, mitte et ta ise vajub traavile või siis läheb galoppi või ei jaksa ära oodata seda tõstet.  Igaljuhul, selle trenniga jäin väga rahule. Sain talle teki ka nii et tal oli hea soe pärast.

Teisipäeval tegin natuke hüplemist. Poni nägi vinks-vonks välja selle kõige varustusega, mis tal seljas oli ;) Ta pole ammu hüpanud ja see andis tunda, kiskus päris korralikult peale takistusele. Aga mida rohkem ta hüpata sai, seda rahulikumaks ta jäi ja lõpus oli päris ok. Vahepeal isegi kuulas mind ja ootas minuga lõpuni. :)

Nüüd täna ja homme ei saa talli ja siis jälle. :)

Tsau

No comments: