Monday, February 9, 2015

Peaaegu üks aasta mööödas-

yep.. 1 aasta möödas peaaegu sellest, kui ponipoiss minema läks ning mul igasugune motivatsioon kirjutada kadus koos temaga.

Aga selle aja sees on igasugused tuuled puhunud. Vahepeal sõitsin Prexuga täitsa agaralt, umbes suvel, käisime isegi võistlemas ja oli täitsa vahva suvi Prexuga.






Nüüd läks järg ja mõte kaduma piltide panekuga, hihi.  ühesõnaga, kuskil sügisest ei sõitnud ma enam üldse nii tihedalt, vahepeal kellegagi nt. Lotossi või mõne tunnikaga ja muidugi, kui Siku oma Mära andis, Motivatsioon kiskus ikka -1000000ga alla. Ausalt öeldes olen ka üsna laisaks läinud seoses hobustega, ma üritan ennast muuta, sest ma ju tõesti tahan seda, keegi ei sunni mulle peale hobuseid ja kogu sellega seonduvat, AGA mul pole motivatsiooni vist ainult Võlurite ja Hugodega ringi kalpsata + on suur miinus see et ma ei saa ise liigelda, vaid sõltun kõigist. Esimene suur asi mida muudan ongi see auto jamandus.
Kõige sellega, et polnud kellegagi sõita jäid ka Monica trennid ära, mõned korrad käisin Märaga, kes on ikka mega vahva suslik.  Ahjaa, millalgi hüppasime temaga isegi 120cm ära, vahva muti. :) 

Siis uuest aastast tuli mulle projekt Aurelia, keda vaja saada suveks sadulasse. Algus oli selline konarlik, küll ta pelgas sadulavööd, siis saime selle enam vähem korda.. kuigi ta ikkagi vahel kergitab tagumiku kui sadulavöö kinni on. Siis kartis ta seda, et ma olen paremal pool.  Kõik hakkas aina paremini minema, kuniks ma ühel hetkel istusin kaksiraksi tal seljas. 
ja ma olin veel naiivne, mõtlesin et no mis siin enam teha, hobune jumala okei, aga võta näpust, oli paar puhkepäeva tal ning kui siis alustasin uuesti kõõlumisest, tegi ta igasuguseid veidrusi. Muidugi olid olud teised, kui tavaliselt, sest me polnud üksi maneezis ja mingid märad närisid teiselt poolt maneezi seina, KUIGI ta ju peab selle kõigega harjuma, niiet see kord jäi ka ainult kõõlumine, sest ma võin ju selga ronida, aga ma ei tahaks, et ta saaks selle tunde kätte kui mind maha viskab.  Ja nüüd on jälle selline nigel käimine olnud, olin ise haige ja siis koolinädal, niiet üritan ikka käia ilusti selle nädala lõpuni nüüd ;) st. reedeni :) üritan ka rohkem blogima hakata, et endal oleks parem ülevaade asjadest, mida olen teinud jne.

AHJAA, enda kohta olen ikka igasuguseid huvitavaid jutte kuulnud, mitte tagarääkimisi, vaid pigem mulle öeldud näkku asju, mis kohe kindlasti "tõstavad" mu motivatsiooni.. aga mis teha.  Tundun nii kibestunud ja tänamatu, aga tegelikult ei ole asjad nii hullud.

Jaa juba üsna kindel on, et toon omale ühe hobulise ka, kellega ikka korralikult trenni tegema hakata, eks näis kui kaua ka see asi kestab, loodan et kestab ;)

Ei taha kuidagi seda blogimist lõpetada, käisin võistlemas ka jaanuaris. Muidugi mu kullakalli Siku Märaga,  ta on ikka kihvt.. Ma usun, et minu võistlusajaloo kõige ilusam,rahulikum ja stabiilsem sõit. Uskuge või mitte, aga Märaga oli 100x kergem ja kindlam sõita 100cm kui Prexuga 85cm :D 

väike video ka : https://www.youtube.com/watch?v=4B3tWjqtHE8

see ya soon. 

2 comments:

katu said...

Ära jah blogimist lõpeta, võiksid edasi kribada vähe kõigest :) mina vähemalt loen :)

Evely said...

Yeee :)