Thursday, November 4, 2010

Hüppamine.

Tsau.

Täna oli päris busy päev tallis. Alustasin sõiduringi Thermotist. Hüppasime. Ta ei jooksnud soojenduse ajal nii hästi kui eile, kuid küllaltki rahuldavalt. Hüpped olid head, ei rahmeldanud ning eriti ei rabistanud kah, sai rahulikult hüpatud ;)

Siis tulin Filigrandiga. Temaga on vaja ikka palju tööd teha, sest nüüd kartis nurki. Ja no traavis sain juba paremat pidi päris normaalseks, vasakutpidi oli ikka välimises paindes. Galopp oli harjumatu, nii kiired sammud. Ühekorra jäi pm seisma ja keeras ümber, hea et alla ei käinud :D Ja hüpped noo, vedas vasakult mööda, siis hüppas normaalselt( risti hüppasime,vasakust jalast) siis sama risti paremast jalast ja esimese korraga paremalt mööda, siis sai kaigast, uuesti ja normaalselt. Siis nurgast välja valge aed, see oli madal u 50-60, aga siiski tahtis seisma jääda, aga surusin ja läks üle. Ja siis vasakust jalast okser, algul oli u 60-70 , esimene kord läks kõhklevalt, teine kord oli parem, siis Raul tõstis 105 peale selle okseri. Esimene kord tõmbas mööda,teine kord tahtsi seisma jääda kuid surusin ja tegi suht konna hüppe ja kolmas ning 4 kord olid päris okeid. Ei saanud väga tema peale vihane olla,sest me ju ei tea,mis temaga ennem tehtud on ja kui palju hüpatud ja võibolla ta tahis mind katsetada, et kuidas ma temal käituda lasen.

Siis Romino, suuuuuuuur . Ei meeldinud eriti . Hüpata oli suht keeruline, sest ta oli parajalt tuim. Kui nägin, et samm klapib ja kui juurde sõidan, siis ta ei läinud ja läks alla või pidi kaugelt tõukama.

Ma üldse imestan,et kirjutada viitsin,sest kool on nii tapvalt nõme :/ nii palju on õppida ja teha. Positiivne on see,et homme on kaua oodatud R E E D E ! :)

No comments: