Saturday, November 27, 2010

Pilte uutest ja muud .

Võtaks käsile ja kirjutaks natukene. Eile ei olnud kumbki hea. Eile siis nägin uued ka ära ja nunnud on :) Ühte jooksutasin ka Vesa oli nimeks.

Täna talli, siis viisime hobused õue. Ja kuna mul olid kummikud jalas, siis me Sikuga tegime nii, et ma viskasin oma nööri temast üle, mõlemast otsast kinni ja ta lohtistas mind enda järel. Mingil hetkel ma kaldusin päris kõrvale ja teisel hetkel oli Siku küllili :D:D:D See oli sel hetkel VÄGA naljakas.
Raul tahatis, et sõidaksin 2 uuega. Kõigepealt siis Lotosas. Ta on nunnu, natukene pelgab boksis askeldamist, kuid muidu on pugejas. Maneezis selga minnes natuke kepsutas. Kuid kui sõitma hakkasin siis oli väga hea. Õudsalt turvaline ja kodune tunne oli nagu oleks juba pool aastat temaga sõitnud . Hästi hea käiguga on :) Ja galopp noo, see on uskumatult pehme ja mugav ! :)
Ja siis tulin teisega. Tal on raske nimi : Licenzija . Ta on ka nunnu, kuid ta pelgab inimest rohkem kui Lotosas. Tagumiku juurde ei tahtnud üldse lubada, kuid eks ta harjub. Ja maneezis pelgas rohkem joosta, passis seinu ja nurki . Kuid muidu on ka temal (y) käigud. Traav on mugav . Galopp on harjumatu, tunne on nagu teeks suured sammud ja nooh, muidugi täna natuke ka kihutas .
Ja siis mu 2 tükki. Nendega hüppasime . Fillu suutsi jälle sitta keerata, vabandan väljendi pärast . 3 korda jooksis mööda :/ alguses 2 korda ristipealt :S ja siis mingi 105 lattaia pealt kah . Ta lihtsalt mängib trossi. Teda ei saa üldse mitte hüppamises usaldada, koguaeg peab lõpuni valvel olema. Kuid muidu ta hüppas hästi neid oksereid ja lattaedu mis olid üle meetri .
Ja Fresz on lihtsalt super-hüper-tubli poni. :) Temaga hüppasin ka samu asju ja sama kõrgusega ja tal savi , ei mingit tõrget ega mitte ühtegi korda maha ei ajanud . Ja siis hüppasin niiöelda parkuuri. Lattaed, okser, rida : lattaed 5 fuleed okser ja siis sama asi uuesti ja ta ei ajanud maha. Ta on niiiiiiii aus poni :) Täiega tubli ! :)
Ja see oligi tänaseks kõik , homme uuesti . Pilte panin ka . VABANDAN pildi kvaliteedi pärast.
Tsauu .

Chemeka- mära 2004.

Elastikas- ruun 2006
Floreta- mära 2005

Vesa- mära 2005

Licenzija- mära 2003

Lotosas- ruun 2005

Agis- ruun 2005

2 comments:

Ege said...

Oi, ma tahan külla tulla teile, mõni hobune on niii armas :)
Eriti Floreta ja Lotosas :P

Evely said...

:)
Lotosas on julm püss kaa, täna hüppasime natuke ;)