Saturday, February 5, 2011

05.02

Tsau.

Üldse pole mingisugust inspiratsiooni, et kirjutada siia. Vahepeal on ikka hull tuhin, et saaks kähku pikalt-laialt kirjutada, AGA mul pole üldse tuju. Mitte, et trennid niiiiii kehvasti oleksid läinud..lihtsalt pole.

Igaljuhul, hüppasime . Esmalt Dubaiga. Soojendus hüpped olid päris okeid. Kõik oli nii enam-vähem, kuniks hakkasin parkuur sõitma. Noo, 7 takistusest 2 sain sammu õigesse kohta paika, muidu oli kas natuke kaugelt või põhjast. Muidugi, Dubai päästab palju, aga küsimus tekib, kui kauaks ?! Ja enda istumise ja tegutsemisega pole ma ÜLDSE rahul, ainult tõmblen vms, sõidan nagu peatakana. Jah, ma mõtlen küll,mis on järgmine takistus, aga et normaalselt sellest üle saada, vist enam ei mõtle :(
Linalettoga oli päris okei. Kuna soojenduseks hüppasime nitsat, siis esimesne kord oli nats kõhklev. Siis tulime okserit ja oi-oi. Seisma jäi :S uuesti ja üle. Ja siis tulime veel 2 sammuga vahet ja 3 sammuga vaheht ja 4 sammuga. Need olid täitsa hääd. Ja lõpetuseks paarkorda kolmest süsteemi.Kaks esimest korda kiirustas 1 ja 2 lattaia vahel, KUID hüppas keskelt. Kolmas kord oli normaalne, rahulikum ning ka keskelt, kuid lõpp vajus paremale ehk okser läks natuke paremast otsast. Okseri kõrgus oli vast midagi 115 ?!
Aga dvj, pakaa!

No comments: