Monday, February 14, 2011

KÜLM O_o

Tsau

H E A D S Õ B R A P Ä E V A ! ! !
Noo niii külm annab olla. -23, ma ausalt ei ela seda üle, okei , ausalt ei saa öelda, sest kuidagi vean ikka välja, aga ikkagi, tunne on selline. Sorry, et pole ammu kirjutanud, pole aega ja erilist viitsimust. Ning tänu sellele külmale ei lähe meie auta käima.. naaber käis proovimas, et ehk saab oma autoga meie oma käima, aga EI diisel ei võta vedu ju.

Igaljuhul, trennid on keskmised .Nädalavahetusel käisid nüüd mõlemal päeval ostjad eks siis näis kas keegi läheb või mitte. Ning hüppamine on enamvähem olnud. Dubaiga kolmapäev oli väga hea :) ning eile oli ka päris normaalne, kui mõelda sellele, et ta eelnev päev seisis. Noo ja Linalettost ei tea, sest laup. olevat tõrkunud ning eile jooksis sellel tüdrukul kes proovis ka 2 korda mööda :SEks kolmap. näeb, kuidas on. Laupäeval mind ennast tallis polnud, tervepäev olin Kristiines kah laadal, täiega äge oli :) Ahjaaa, eile sõitsin veel Rominoga. Boksis on jõle nunnuke. Noo minujaoks oli ratsastus kehv. Esiteks on ta eest täielik puulõug, ta ei painute eriti, ta ei tule tagasin ning mis kõige nõmedam, ta ei lähe edasi. Pidin temaga hüppama. Kui nägin sammu, et nüüd tuleb sõita, siis oleks õiges kohas jäi natuke kaugeks, SEST kui ma sõitsin, siis ta lihtsalt ei läinud edasi, kuigi ta hüppas päris normaalselt, kahju ainult,et ta edasi ei läinud kui surusin .

Olenemata külmast, pean ma siiski kuidagi kooli saama. NÕME, et kõik firma asjad minukäes on, täna on mingisugune õpilasfirmade laat . Vot
Aga Tsauka !
Ja pidage selle külmaga vastu :)

No comments: