Sunday, January 23, 2011

ai-

Tsauu !

Sorry, et eile ei kirjutanud nagu lubasin. Aga mu käsi ei kannatanud eriti trükkimist.. Ega tänagi nii hea ei ole, kuid ma kirjutan ära.

Nimelt eile hüppasime. Panime niimoodi, et saaks parkuuri ka hüpata. Soojendus hüpped olid (y) okser oli kaa normaalne. Siis tulime rida lattaed ning 3 fuleed ja okser. Hea. :) Ning parkuur: lattaed, siis rida, siis plank ning okser. Kahjuks pöördeid ei viitsi kirjutada. Igaljuhul esimese parkuuriga ei olnud väga rahul, ise natukene tõmblen seal seljas.. Teine parkuur oli nurgastvälja latted ja siis 5 fuleed okser, siis plank, okser ja rida teistpidi, raul tõstis okserilt lati ära . See oli juba väga hea :) sain teda niiöelda "hiilima" ka võtta, kuid see pole oluline. Parkuuri kõrgus oli 115 . Täiega rahule võis jääda temaga. :)

Siis Vesaga. Ta on sitt. Kohe väga. Piret on temaga nüüd nädal või rohkem sõitnud, kuna minul endal on 2 hobust kooliajal, vaheajal jaa sain rohkem sõita ja mässata. Igaljuhul, eeest oli väga kõva.. sääre panin vastu tõmbas alt ära :( tegin päris pikalt soojendust. Lattaia hüpped olid päris okeid, siis plank. Lihtsalt ei lähe.. ;S okei, hiljem hüppas kohapeal ja pealemaandumist tõmbas paremale, aga mina läksin ikkagi otse.. ja alla ma sadasingi..käe peale, seepärast ka vasak käsi valus. vot. Igaljuhul selga tagasi endal silmad udused pisaratest ja mõned korrad veel üle ja aitas.. ja mingil hetkel okserit mida läks ta normaalselt. vot.

Ja sellega seoses Dubaid ma kordetasin, sest käsi oli valus .

Täna kõigpealt Dubai, mõtlesin, et panen valmis ja lähen käin kasvõi seljas sammu. Aga oli normaalne ratset käes hoida ja valu ei teinud, ainult ülemineku ajal natuke. Dubai oli päris hea, eriti galopis :)
Ning siis Linalettoga. Ta oli ka täna superhüüber hea :) eriti galopp. :)
Aga okei, homseni?!

No comments: