Thursday, January 6, 2011

Hüppaminee.

Hei.

Naudin viimaseid päevi, varsti tuleb see koolihullus tagasi :/ loetud päevad on veel jäänud(4 ) .

Tänasest hüppamisest. Esimesena Vesaga. Esimesed hüpped kiirustas. Ja ülejäänud trenn oli lihtsalt superhüpperheaaa. Lihtsalt uskumatu kui hea. Esimene oli vasakust jalast rist. Teiseks tulime lattaeda, paremast jalast ja vikerkaar oli all. Esimene hüpe läks läks, pidurdas natuke ja hüppas. :) Teised hüpped pärast seda olid (y), siis käisime sammu, kuni Karvikud( Raili ja Signe- ei nad ei ole karvased, vaid nende hobused on:D ) hüppasid rida. Kui nad olid lõpetanud, siis hüppasime vasakust jalast okserit. Ka ei kartnud vms, hästi hüppas. :) Ja siis tulin ma Piretiga rida : rist, 1 fulee rist ja 1 fulee okser. Alguses oli madal ning esimesel korral läksin vaikselt sisse, hüppas ilusti keskelt ja okserit kaa .:) teinekord läks ladusamalt ja ka kolmas. Ja siis tõstis Raul 120 peale selle okseri. Okei, ma ütlesin talle, et seda sai palju ma kardan, ta oli nõus, kuid ei pannud madalamaks. Ja läksin ning mõtlesin, mära jäääb seismaa, aga eii, hüppas niiiiiiiii hästi seda ! muahh, kui hea:)

Siiis Linaletto. Soendus oli päris normaalne. Hüpped kaa. Reapeal oli lõpuks okser 125 :) kuid rida oli teine, rist,rist,rist ja 1 fulee okser. Ja vikerkaart hüppas ka hästi.
JA siis väike mära. Jooksutasin teda ette ja seljas oli kohe parem sõita. Esimesed hüpped oli kõhklevad. Aga kui hakkas minema, siis oli normaalne. siis lattaed vikerkaar all. Esimest korda jäi seisma, teise korraga, lühike pööre ja hopstii üle. Järgmistel kordadel oli kõhklev ja vingerdav, kuid läks üle. Ja siis siku lammutas rea ära :D võttis ristide latid vahelt ära ja jäi umbes meetrine okser. Seda tuli, esimesel korral jällegi kõhklevalt, teisetel kordadel paremini, siis pidin uuesti tulema risti mis oli okseriks tehtud , jällegi kõhklevalt üle, siis tagasipööre ja lattaed, ikka kõhkles, suunamuutus siis rea okser, normaalne ja uuesti ristiga okser. Enam-vähem. Raul imestas, et ta igal erinval takistusele läks kõhklevalt, kuigi olime neid eelnevalt hüpanud. Vott, minu päev oli täna väga heaa ja ise jäin ka väga rahule.
Tsauki !

No comments: