Saturday, January 8, 2011

L

Tsauki
(1 veel :( ) Uskumatul kiirelt lendab see aeg.

Läksin esimesena pisikese märaga. No on tropp. :( panin kordele jooksma.. Mõnda aeda kordetasin, siis uuuesti selga ja päris okei oli siis. Natuke tegin ainult traavi, sest ta oli väga märd ja päris läbi omadega, ei tahtnud eriti üle ka pingutada, aga ise mängib sellist troppi..

Siis Linalettoga. Alguses oli okei. Siis mingi hetk hakkas nurki passima, oookei. Tegin väikest kaheksat, siis läks jälle heaks. Galopis oli enam-vähem. Ainult üleminekud on korrast ära. Seepärast hakkasingi suurema voldi/ringi peale üleminekuid tegema. Alguses sammust- peatusesse ja siis traavist sammu/peatusesse ja hiljem galopist traavi. Hakkas väga hästi toimima ning jooksis ka väga ilusti.

Ja siis Vesa. Lihtsalt super mära, siiamaani ainuke ja esimene mära, kes mulle niiiiiiii väga meeldib. Ta on lihtsalt tohutult kiire õppimistahega ja tal on niiii palju võime, kui natuke seda arglikust ära saada, siis ta on perfektne igas mõttes.. aga mul on sitaks( vabandan väljendi pärast) kahju, et ma enam esmaspäevast ei sõida temaga:/ niuniu.. Kui soovite põhjust teada, siis kooliajal pole aega 3 sõita.. Jään sõitma Linalettoga ja hakkan sõitma Dubaiga.. kuradi kahju. :/


No comments: