Tuesday, March 29, 2011

Tsau.

Alates eilsest on väike plaanide muutus. Nimelt, otsustasin ikkagi, et ei taha veel krossi võistelda ning Marit läheb ise Dubaiga. Seega 2 nädalat sõidab tema Dubaiga. Minul on siis kaks kipat mära. ;) Okei, kas just kipat.

Donna sain endale. Eile sõitsin alguses libisevaga ja üsna hää oli. Siis võtsin selle ära ja sõitsin niisama kaa. Alguses kangutas kuid mida rohem tegin seda paremaks läks. Üleminekud on ainult väga kehvad. Siis viisin ta ära ja puhastasin ta haava.
Järgmiseks läksin Chemekaga. Tegin talle lühemalt ja ta oli üsnagi hea. Galopp oli ka parem, minu arust vähemalt.

Täna hüppasime. Panin üles kolmese penerolli ja siis okseri, mis alguses oli lattaed. Kõigepealt Donna. Soojendus oli üsna hea. Hüppamine oli ka niii hea, tegin mingi tagasipöörde ja hüpe ja ta oli super ning jalavahetused vastavalt suunale teeb ta väga hästi. Okserit ka ja niinii hea, täiega kindel tunne oli seljas. Okser oli lõpuks 110 ja siis aitas.
Siis Chemeka. Soojendus oli VÄGA hea, toetas ratsmele ja jooksis ilusti. Vahepeal kukkus lund natuke katuselt alla, aga ta ei teinud eriti välja,kuni tuli mingi hull tükk, siis pani alt ära ja peale seda oli krampis. Käisin pika ratsmega natuke aega sammu, et ta lõdvestaks ennast ja uuesti traavitades oli enam-vähem. Hüpped oli head, eriti okseri omad (y) . Penerolli tuli ka mõlemat pidi ilusti.

Võibolla nädalavahetusel Veska võistlema.

Tsau ! :)

No comments: